Tycker du om att spela poker? Eller är du kanske ny till poker? Oavsett vad du svarade på dessa frågor så har vi goda nyheter. Eftersom att spela poker också innebär en risk att förlora pengar så kanske man inte alltid känner att det passar att hoppa in i en turnering. Då är man ofta lämnad med två alternativ, spela mot en dator eller spela för “låtsaspengar”. Så behöver det inte nödvändigtvis vara. Vi tänkte därför tipsa om något som heter Freerolls.

Spela poker gratis

Freerolls används ofta av spelsajter som en bonus för att du registrerar dig. Du är säkert redan bekant med erbjudanden som dubblar din första insats mot någon form av omsättningskrav. Fördelen med freerolls är du inte behöver spendera några pengar när du går in i en turnering, samtidigt som du har chans att vinna riktiga priser. Potten kan bestå av inträdesbiljetter till en större turnering, pengar eller någon fin produkt. Fördelen med att du inte behöver gå in med några pengar är att du som amatör kan få lite övning mot riktiga spelare utan att riskera några pengar! Är du en mer erfaren spelare så kan det ses som ett mer avslappnat spel där det bara är en bonus med ett riktigt pris.

Ansvarsfullt spelande

Glöm inte bort att spel alltid bara ska vara för nöjets skull. För att undvika att hamna i spelmissbruk så sätt alltid upp tydliga regler för hur mycket du får spela under exempelvis en månad och håll dig till dina regler. Försök aldrig aldrig spela tillbaka pengar du har förlorat. Med det sagt så hoppas vi att turen är på din sida och att du får plocka hem fina vinster!